PÉCS KÖZELI BEJÁRATOTT ÉTTEREM TELJES FELSZERELÉSSEL ELADÓ

Nem találja kínálatunkban az Önnek megfelelő ingatlant?
Töltse ki az űrlapot, segítünk a keresésben!
Eladó
Ár: 
31 000 000 Ft
Telekméret: 
5143m2
Alapterület: 
220.00m2

Leírás

Baranya megyében, Pécstől 20 km-re, Kacsótán a forgalmas 6-os főút mellett, kiváló adottságokkal rendelkező, bejáratott vendéglátó egység teljes felszereléssel eladó.

Az épület 220 m2-es, egy szintes, 70 fő befogadására alkalmas, jól felszerelt étterem.

A vendéglátótér 3 összenyitható helyiségből áll, ahol 30 fő, valamint egy külső, fűtött fedett terasz résszel is rendelkezik, ahol 40 fő fér el kényelmesen.

Szép állapotú, hangulatos vendégtér, igényes mosdók. A frissen felújított konyha és vendégtér a HACCP előírásnak megfelel, valamint az ár a berendezést is magában foglalja.

Az épület jó állapotban van, gáz-cirkó fűtéssel, egy tisztasági festés után akár újra is megnyitható. Az ingatlan mellett ingyenes a parkolás, akár 20 autó részére.

Az épülethez kút és melléképületek is tartoznak, valamint 5143 m2 telek, amely akár rendezvényterem építésére is alkalmas lehet.

A telek megosztható, ezért a telek egy része külön is eladó. 3000 m2 földterület külön helyrajzi számra vonható. Ez külön megállapodás tárgyát képezi.

Az étterem a nyitás óta kiváló forgalmat generált, közkedvelt a környékbeli településeken, Pécset is beleértve. Az átmenő forgalomra alapozva, de helyi igényeket is figyelembe véve kitűnő befektetési lehetőség.

Berendezés: 
Felszerelt konyha
Internet hozzáférés
Kert
Központi fűtés
Légkondicionáló
Mikrohullámú sütő
Mosogatógép
Tűzhely
Hasznos tulajdonságok: 
Fürdőhelyhez közel
Nevezetességekhez közel
Parkolás az udvarban
Tömegközlekedéshez közel
Utcai parkolás